Detachering

Wat kunnen wij u bieden?

Wij bieden u de mogelijkheid om zorgvuldig geselecteerde medewerkers binnen uw bedrijf te detacheren. Dit kan zowel individueel als in groepsverband. Ook kan het voor een korte of langere periode en voor tijdelijke en/of permanente werkzaamheden, afhankelijk van uw behoefte.

Hoe werkt het?

De gedetacheerde medewerker ontvangt salaris van Reestmond en blijft daar ook in dienst. U betaald een inleenvergoeding gerelateerd aan de geleverde prestatie van de medewerker. Er is een mogelijkheid tot proefplaatsing.

Flexibiliteit

Met detachering vult u uw arbeidsbehoefte flexibel in. In overleg met Reestmond en de medewerker, bepaalt u de contractduur, de werktijden en de aard van de werkzaamheden.

Inleenvergoeding

Over de hoogte van de inleenvergoeding maakt u met Reestmond vooraf afspraken. Afhankelijk van het niveau van de werkzaamheden, de mogelijkheden van de medewerker en de benodigde begeleiding, spreekt u een uurtarief met Reestmond af.

Individuele en groepsdetachering

Of u nu één of meer gemotiveerde krachten nodig heeft, Reestmond zorgt ervoor. Zij werken bij u op locatie, maar blijven bij Reestmond in dienst. U loopt dus geen enkel risico, maar profiteert wel van de extra (flexibele) handen. Groepsdetachering is bij uitstek geschikt voor routinematige werkzaamheden. Een complete productieafdeling detacheren kan ook.

Begeleiding

De werknemer is in dienst van Reestmond. Reestmond is dus verantwoordelijk voor alle werkgeverstaken en verdere administratieve rompslomp. Er zijn naar behoefte voortgangsgesprekken tussen u, een Jobcoach van Reestmond en de werknemer. Bij groepsdetachering is het mogelijk om ook de dagelijkse (bege)leiding vanuit Reestmond te regelen.

Financieel

Het detacheringstarief is afhankelijk van meerdere factoren. U ontvangt vooraf een heldere offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. En u betaald alleen de gewerkte uren.