Afsluiting jubileumjaar

Afsluiting jubileumjaar

In 2015 hebben wij ons 60-jarig jubileum gevierd. Voor onze klanten, relaties en gemeenten hebben wij in het najaar een symposium georganiseerd. Dat was op 1 oktober 2015. Een bijeenkomst met pitches van werkgevers, een lezing van Job Cohen, een discussie met het panel en zelfs een sportieve onderbreking.
 
Maar er is natuurlijk ook feest gevierd met onze medewerkers. Dat was op 2 oktober 2015. Zij hebben ’s middags gefietst, gewandeld of een binnenprogramma gevolgd. Daarna hebben wij samen gegeten en genoten van een optreden van het Drents Jeugdorkest. De avond werd spetterend afgesloten met een knalfeest onder leiding van dj’s Jer & Ger. Een dag waarop iedereen heeft genoten en met plezier op terug kijkt.
 
Bekijk de video’s die van deze dagen zijn gemaakt op
 
We hebben ook op Facebook aandacht besteed aan ons jubileum. Door terug te kijken op de afgelopen 60 jaar. Onze Facebook-profielfoto is aangepast met een speciaal logo. Maar het jubileumjaar is ten einde. We kijken met een goed gevoel terug op de afgelopen 60 jaar en gaan op naar de toekomst.

 

Bekijk hieronder de sfeervideo’s.

/ Nieuws

Deel dit bericht

Facebook