Gedeputeerde Van der Tuuk werkt mee bij Reestmond

Gedeputeerde Van der Tuuk werkt mee bij Reestmond

Gedeputeerde Ard van der Tuuk (Pvda) van de provincie Drenthe heeft maandag 18 januari meegewerkt bij werk-leerbedrijf Reestmond in Meppel. Dit in het kader van de Prokkel Andersom. Prokkelen staat voor een prikkelende ontmoeting tussen mensen met en zonder een beperking. In dat kader werken medewerkers van Reestmond al een aantal jaren mee bij bedrijven en organisaties. De Prokkel Andersom is in het leven geroepen door Reestmond, om mensen uit andere bedrijven en organisaties te laten meewerken bij Reestmond.2016-01 Ard van der Tuuk_005

Algemeen directeur Gert Veld: “Wij vinden het prettig en nuttig om mensen op bezoek te hebben. Op die manier kunnen zij zich een goed beeld vormen van wat onze medewerkers en organisatie kunnen en doen. De heer Van der Tuuk heeft meegewerkt op de afdelingen Metaal, Schoonmaak en Assembleren en Verpakken. Een gevarieerd aanbod van de werkzaamheden die onze medewerkers uitvoeren.”

De heer Van der Tuuk vond het prettig om een middag mee te werken. Hij roemde de hartelijke ontvangst en sfeer op alle afdelingen en de diversiteit aan werkzaamheden, die ondertussen volop doorgingen.

/ Nieuws

Deel dit bericht

Facebook